LAPPI | POHJOIS-POHJANMAA

RAKENNUSPELTISEPÄN PALVELUT

YKSITYISET | YRITYKSET | TALOYHTIÖT
Rakennuspeltityöt tilaustyönä suuriin ja pieniin projekteihin

PELTIASENNUKSILLE 10 VUODEN TAKUU!

PELTISEPÄN

PELVELUMME

Toteutamme erilaisissa laajuuksissa rakennuspeltitöitä pienistä tilauksista suurempiin kokonaisuuksiin asiakkaan tarpeiden mukaan. Olipa kyseessä uudisrakentaminen tai remonttikohde, meiltä saat huolella toteutetut rakennuspeltityöt toiveidesi mukaan. Tilaa meiltä sinulle räätälöidyt ratkaisut asennus- ja tarviketoimitukseen.

SUURET KOKONAISUUDET

Toteutamme suuret pellityskohteet, kuten julkisivusi pellityksen varmoin ja kokenein ottein. Voimme toimittaa, asentaa, valmistaa mittatilauksena tai hankkia yhteistyökumppaneiltamme  peltituotteet suoraan asennuskohteeseen.

Olemme tehneet tuhansia neliöitä erialisia pellityksiä, joten hyvin monenlaiset kohteet onnistuvat.

DETALJIPELLITYKSET

Toteutamme erilaiset pellityskokonaisuudet ja yksittäiset pellitykset rakennukseesi toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Valmistamme ja asennamme mittatilauksena esimerkiksi kantattua listaa, erialaisia peltikotelointeja, roiskepellit, listoituksia ja kynnykset, ovi- ja ikkunapellit ja uunin pellitykset. Asennamme myös yhteistyökumppaneidemme laadukkaita peltituotteita.

Olemme toteuttaneet hyvin monenlaisia pellityksiä, myös erikoisemmat kohteet onnistuvat.

KATTOPELLITYKSET

Asennamme rakennukseesi peltituotteet, kuten esimerkiksi kattoturvatuotteet: lumiesteet, kulkusillat ja tikkaat, sadevesijärjestelmät, kuten kourut, sadevesikaivot ja syöksytorvet, piipunhatut ja piiput ja läpiviennit

Valmistamme tuotteet usein mittatilauksena ja asennamme myös yhteistyökumppaneidemme laadukkaita tuotteita.


Oletko asentamassa itse? Valmistamme mittatilauksena esimerkiksi kouruja, piipunpeltejä ja listaa. Meiltä saat myös mittaus- ja neuvontapalvelua oikeaoppiseen asennukseen.

Jätä tarjouspyyntö täyttämällä oheinen kaavake, tai voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse.

MIKSI VALITA MEIDÄT YHTEISTYÖKUMPPANIKSI?


Yhteistyökumppanin valinta on tärkeä vaihe onnistuneen lopputuloksen saavuttamisessa

KOKEMUS

Peltiseppämme pitkä kokemus ja osaaminen ovat hioutuneet ajan saatossa näkemällä, tekemällä, kuuntelemalla, ja ennen kaikkea, parhailta Nikkerin suvun miehiltä oppimalla. Kun on nuoresta saakka ollut mestareiden opissa, uskaltanut kokeilla, tehdä ja oppia, voi 20 vuoden jälkeen luottaa omaan osaamiseensa ja tekemiseensä.

TUNNEMME PELLIN

Pellin käsittely on tarkkaa kädentaitoa vaativaa työtä. Oikeilla materiaalivalinnoilla ja työkaluilla mahdollistetaan paras lopputulos, jossa pelti, rakennuskohde tai työn jälki eivät kärsi ja työn lopputulos on teknisesti toimiva ja mahdollisimman pitkäikäinen. Olemme toteuttaneet lukuisia kohteita myös erikoisempiin peltiratkaisuihin, emmekä mene sieltä mistä aita on matalin, vaan pyrimme aina saavuttamaan pitkäikäisen, visuaalisesti hyvännäköisen ja kestävän lopputuloksen.

HALU KEHITTYÄ

Tieto, taito sekä halu oppia, kehittyä ja olla omasta työnjäljestään ylpeä luovat laadun, jota haluamme palveluissamme vaalia.

PELTI ON MATERIAALINA KESTÄVÄ

MONIKÄYTTÖINEN

Pelti on materiaalina monikäyttöinen. Oikeissa käissä pelti taipuu hyvin monenlaisiin kohteisiin. Peltiä voidaan muotoilla monin tavoin, ja se on saatavilla useissa eri väreissä ja tyyleissä.

HELPPO HUOLTAA

Pelti on yleensä helppohoitoinen materiaali. Se ei vaadi paljon ylläpitoa, ja sen puhdistaminen on yleensä helppoa.

VEDEN- JA KULUTUKSEN KESTÄVÄ

Pelti kestää hyvin sään vaihteluita, kuten tuulta, sadetta ja lunta. Se on hyvin kulutusta ja vettä kestävä, oikealla huolenpidolla se on erittäin pitkäikäinen ja kiitollinen materiaali.

PALOTURVALLINEN

Pelti on paloturvallinen materiaali, mikä tekee siitä hyvän valinnan moniin rakennuskohteisiin.

ENERGIATEHOKAS

Pelti voi olla erittäin energiatehokas materiaali, koska se heijastaa auringon säteitä pois rakennuksesta kesällä, mikä auttaa pitämään sisätilat viileämpinä.

YMPÄRISTÖ

Pelti on pitkäikäinen, joten uusimistarve on vähäinen. Pelti on myös kierrätettävä materiaali, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen valinnan.

PELTISEPÄN TYÖT  YMPÄRIVUOTISESTI

Address
Kesäaika on peltisepälle sesonkiaikaa, mutta myös talvi on peltisepän mittatilaustyölle oivallista aikaa. Pyrimme aina nopeaan toimitusaikaan, mutta kohdistamalla remonttisi talveen, pystymme lupaamaan nopean toimitusajan.
Phone

Peltisepän töistä kotitalousvähennystä!

Vuonna 2023 saat vähentää omavastuun 100e jälkeen verotuksessa 40% useimmista asuntoon tai loma-asuntoon
teetetyn remontin työn osuudesta. Vähennys koskee työn osuutta, joten esimerkiksi matka-, jäte- ja materiaalikustannuksista ei saa kotitalousvähennystä.

Maksimi vähennysmäärä on 2250e henkilöä kohden, mutta jos tilaat remontin esimerkiksi puolisosi kanssa, myös veroetu tuplaantuu. Lue tarkemmat tiedot suoraan verottajan sivuilta.
Jätä tarjouspyyntö täyttämällä oheinen kaavake, tai voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse.
Nordic Nibias Oy
Jätä tarjouspyyntö täyttämällä sivuilla oleva kaavake, tai voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse.
Soita meille
Juha-Matti Aikio
+358 44 337 0303
Ota yhteyttä
info@kattomattinen.fi
info@nibias.fi
Kotipaikka
Tuulenkaato 14 96190 Rovaniemi
Copyright ©2023 Nordic Nibias Oy
Yksityisyys- ja Tietosuoja
Y-tunnus: 3227009-9 | Kaikki oikeudet pidätetään.