Tervetuloa tutustumaan yritykseemme!

Olemme kotimainen perheyritys

Kotipaikkamme sijaitsee Joulupukin kotikaupungissa Rovaniemellä, jossa Lapin upea luonto ja vaihtuvat vuodenajat rytmittävät työtämme kausien vaihtelun mukaan. Sulan maan aikana, eli keväästä syksyyn erilaiset ulkoremontit ympäri Lappia ja Pohjois-Pohjanmaata vievät työntekijöitämme erilaisiin maisemiin maakuntiin ja talven tullen myös reissulaiset pääsevät tarjoamaan enemmän paikallista palvelua asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin.

Tiedämme, mistä puhumme!

Olemme syntyneet, kasvaneet ja oppineet tässä ympäristössä, tiedämme arktisen sijaintimme vaatimukset ja koettelemukset rakennuksille, joten osamme valita myös työmenetelmät ja materiaalit kestämään, toimimaan ja näyttämään hyvältä.

Vaikka erityisosaamisemme on peltitöissä ja kattoremonteissa, työllistämme myös monipuolisen joukon muita ammattilaisia, joiden avulla voimme tarjota asiakkaillemme laaja-alaisesti muita palveluita.

TUTUSTU TEKEMIIMME PROJEKTEIHIN

Alta näet erilaisia mahdollisuuksia erilaisten kohteiden toteuttamisesta. Kattomattinen on toteuttanut monenlaisia projekteja monenlaisiin tarpeisiin.
Selaamalla dioja näet kohteista useita kuvia.

HALLIN PELLITYS

Pääsimme toteuttamaan asiakkaalle hallin pellityksen. 

UUDEN LUKKOSAUMAKATON ASENNUS

Asensimme uuteen loma-asuntoon lukkosaumakaton sekä sadevesijärjestelmät ja mittatilauksena piipun pellitykset.

KONESAUMAKATON REMONTTI

Konesaumakatto vaatii erityistä osaamista ja kokemusta. Tässä kohteessa oli tasaisen lisäksi useita läpivientejä, joissa osaamista tarvitaan. Katso dioista lähtökohta konesaumakaton remontille.

TIILIKATON KORJAUS JA HUOLTO

Tämän kohteen tiilikatto oli huollon tarpeessa. Vaihdoimme ja korjasimme rikkinäiset tiilet ja rakenteet, jonka jälkeen suoritettiin huolellinen puhdistus ensin harjalla, sitten pesu ja torjunta-ainekäsittely. Lopuksi katto pinnoitettiin pinnoitteella. Katso dioista, kuinka katto muuttui ja sai lisää käyttöikää.

IKKUNA- JA OVIPELLIT

Ikkunapeltien asennuksessa on tärkeää huomioida esimerkiksi oikea kallistusaste. Siisti ja viimeistelty lopputulos sekä oikeaoppinen asennus on meille tärkeä asia. Pelti on muokattavissa, mutta se on myös aika armoton materiaali, sillä virheitä on vaikea korjata ilman ruttuja ja lommoja. Kokemuksen ja osaamisen myötä asiakas voi luottaa, että lopputulos on siisti ja käyttötarkoitukseen sopiva. 

PIIPPUJA JA PIIPUN PELLITYKSIÄ

Näissä dioissa näet erilaisia tekemiämme piippuja. Teemme piiput mittatilauksena.

HUOPAKATTOREMONTTI

Aina vauriot eivät näy päälle päin, sen osoittaa tämän kohteen remontti. Teimme asiakkaan vapaa-ajan asuntoon huopakattoremontin. Kostuneita katon rakenteita purettiin ja vaihdettiin uusin, näin rakennus pelastettiin suuremmalta kosteusvauriolta ja se sai vuosikymmeniä lisää käyttöikää. Katso diasta remontin vaiheet.

IKKUNA- JA OVIPELLITYKSIÄ

Tähän kohteeseen tuli upeat isot ikkunat. Mustat pellitykset viimeistelevät tämän komean kokonaisuuden.

HUOPAKATTOREMONTTI

Tähän kohteeseen vaihdettiin vanha huopa uuteen. Vanha kate poistettiin, katto levytettiin ja pohja- ja palahuopa asennettiin paikalleen. Nyt taas pitkäksi aikaa laadukasta kattoa. Katso dioista remontin eteneminen.

PELLITYKSIÄ

pellityksiä erilaisiin kohteisiin

Nordic Nibias Oy

Saatat huomata Nordic Nibiaksen nimen ja logon muissakin yhteyksissä ja palveluissa. Nibiaksella on myös taksiauto, joka kulkee nimellä Laatuliikenne Aikio. Olet tervetullut kyytiimme! 

Työnantajana pyrkimyksemme on olla reilu ja työntekijöistään huolta pitävä yritys. Haluamme siirtää osaamista myös nuoremmille sukupolville sekä tutustuttaa heitä työelämään ja hankimaan sekä syventämään omaa osaamista omien kiinnostuksen kohteiden ja osaamisen mukaan. Saatat siis nähdä mukanamme myös nuoria harjoittelijoita tai kesätyöntekijöitä.

Yhteystiedot

Sähköposti

info@nibias.fi

Postitusosoite

Tuulenkaato 14,
96190 Rovaniemi

Verkkolaskutusosoitteemme

Verkkolaskutusosoite: 003732270099
Operaattoritunnus: 003723327487
Välittäjä: Apix Messaging Oy
Nordic Nibias Oy
Jätä tarjouspyyntö täyttämällä sivuilla oleva kaavake, tai voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse.
Soita meille
Juha-Matti Aikio
+358 44 337 0303
Ota yhteyttä
info@kattomattinen.fi
info@nibias.fi
Kotipaikka
Tuulenkaato 14 96190 Rovaniemi
Copyright ©2023 Nordic Nibias Oy
Yksityisyys- ja Tietosuoja
Y-tunnus: 3227009-9 | Kaikki oikeudet pidätetään.