Tämä tietosuojaseloste päivitettiin viimeksi 28.2.2023 ja koskee Euroopan talousalueen ja Sveitsin kansalaisia ja laillisia vakituisia asukkaita.

Tässä tietosuojaselosteessa selitämme, mitä teemme tiedoilla, jotka saamme sinusta https://kattomattinen.fi:n kautta. Suosittelemme, että luet tämän lausunnon huolellisesti. Käsittelyssämme noudatamme tietosuojalainsäädännön vaatimuksia. Se tarkoittaa muun muassa sitä, että:

  • kerromme selvästi, mihin tarkoitukseen käsittelemme henkilötietoja. Teemme tämän tämän tietosuojaselosteen avulla;
  • pyrimme rajoittamaan henkilötietojen keräämisemme vain laillisiin tarkoituksiin tarvittaviin henkilötietoihin;
  • pyydämme ensin nimenomaista suostumustasi henkilötietojesi käsittelyyn tapauksissa, jotka edellyttävät suostumustasi;
  • ryhdymme asianmukaisiin turvatoimiin henkilötietojesi suojaamiseksi ja vaadimme tätä myös osapuolilta, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme;
  • kunnioitamme oikeuttasi päästä käsiksi henkilötietoihisi tai saada ne korjattua tai poistettua pyynnöstäsi.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää tarkalleen, mitä tietoja säilytämme sinusta, ota meihin yhteyttä.

1. Tarkoitus, tiedot ja säilytysaika

Saatamme kerätä tai vastaanottaa henkilötietoja useisiin liiketoimintaamme liittyviin tarkoituksiin, joita voivat olla seuraavat: (laajenna napsauttamalla)

1.1 Yhteydenotto - Puhelimen, postin, sähköpostin ja/tai verkkolomakkeiden kautta

 

Tätä tarkoitusta varten käytämme seuraavia tietoja:

  • Etu- ja sukunimi
  • Koti- tai muu fyysinen osoite, mukaan lukien kadun nimi ja kaupungin nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Internet-toimintaa koskevat tiedot, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, selaushistoria, hakuhistoria ja tiedot kuluttajan vuorovaikutuksesta Internet-sivuston, -sovelluksen tai -mainoksen kanssa
  • Maantieteellinen sijaintitiedot

Voimme käsitellä näitä tietoja:

Suostumuksen antamisen jälkeen.

Säilytysaika

Säilytämme näitä tietoja, kunnes palvelu lopetetaan.

1.2 Pystyäkseen noudattamaan lakisääteisiä velvoitteita

 

Tätä tarkoitusta varten käytämme seuraavia tietoja:

  • Etu- ja sukunimi
  • Koti- tai muu fyysinen osoite, mukaan lukien kadun nimi ja kaupungin nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Maantieteellinen sijaintitiedot

Voimme käsitellä näitä tietoja:

Suostumuksen antamisen jälkeen.

Säilytysaika

Säilytämme näitä tietoja, kunnes palvelu lopetetaan.

1.3 Tilastojen kokoaminen ja analysointi verkkosivujen parantamiseksi.

 

Tätä tarkoitusta varten käytämme seuraavia tietoja:

  • IP-osoite
  • Maantieteellinen sijaintitiedot

Voimme käsitellä näitä tietoja:

Suostumuksen antamisen jälkeen.

Säilytysaika

Säilytämme näitä tietoja palvelun päättyessä seuraavan kuukausien ajan: 12

2. Evästeet

Sivustomme käyttää evästeitä. Lisätietoja evästeistä on Evästekäytännössämme

3. Julkistamiskäytännöt

Luovutamme henkilötietoja, jos meitä vaaditaan lain tai tuomioistuimen määräyksen nojalla, lainvalvontaviranomaisen vastauksena, muiden lain säännösten sallimissa rajoissa, tietojen antamiseksi tai yleiseen turvallisuuteen liittyvän asian tutkimiseksi.

Jos verkkosivustomme tai organisaatiomme otetaan haltuun, myydään tai osallistuu fuusioon tai yrityskauppaan, tietojasi voidaan luovuttaa neuvonantajillemme ja mahdollisille ostajille, ja ne luovutetaan uusille omistajille.

Olemme tehneet Googlen kanssa tietojenkäsittelysopimuksen.

Google ei saa käyttää tietoja muihin Googlen palveluihin.

Olemme estäneet täydellisten IP-osoitteiden sisällyttämisen.

4. Turvallisuus

Olemme sitoutuneet henkilötietojen turvallisuuteen. Ryhdymme asianmukaisiin turvatoimiin rajoittaaksemme henkilötietojen väärinkäyttöä ja luvatonta pääsyä niihin. Näin varmistetaan, että vain tarpeelliset henkilöt pääsevät käsiksi tietoihisi, että pääsy tietoihin on suojattu ja että turvatoimemme tarkistetaan säännöllisesti.

5. Kolmannen osapuolen verkkosivustot

Tämä tietosuojaseloste ei koske kolmansien osapuolten verkkosivustoja, jotka on yhdistetty verkkosivuillamme olevien linkkien kautta. Emme voi taata, että nämä kolmannet osapuolet käsittelevät henkilötietojasi luotettavalla tai turvallisella tavalla. Suosittelemme, että luet näiden verkkosivustojen tietosuojaselosteet ennen näiden verkkosivustojen käyttöä.

6. Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. On suositeltavaa tutustua tähän tietosuojaselosteeseen säännöllisesti, jotta olet tietoinen muutoksista. Lisäksi tiedotamme aktiivisesti mahdollisuuksien mukaan.

7. Tietojesi käyttö ja muokkaaminen

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää, mitä henkilötietoja meillä on sinusta, ota meihin yhteyttä. Voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia tietoja. Sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Sinulla on oikeus tietää, miksi henkilötietojasi tarvitaan, mitä niille tapahtuu ja kuinka kauan niitä säilytetään.
  • Pääsyoikeus: Sinulla on oikeus päästä käsiksi tietoihisi, jotka ovat tiedossamme.
  • Oikeus oikaisuun: Sinulla on oikeus täydentää, korjata, poistaa tai estää henkilötietojasi milloin tahansa.
  • Jos annat meille suostumuksesi tietojesi käsittelyyn, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi ja pyytää henkilötietosi poistamista.
  • Oikeus siirtää tietojasi: Sinulla on oikeus pyytää kaikki henkilötietosi rekisterinpitäjältä ja siirtää ne kokonaisuudessaan toiselle rekisterinpitäjälle.
  • Oikeus vastustaa: voit vastustaa tietojesi käsittelyä. Noudatamme tätä, ellei käsittelyyn ole perusteltua syytä.

Muista aina ilmoittaa selvästi, kuka olet, jotta voimme olla varmoja, ettemme muokkaa tai poista väärän henkilön tietoja.

8. Valituksen lähettäminen

Jos et ole tyytyväinen tapaan, jolla käsittelemme (valituksen) henkilötietojesi käsittelyä, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.

9. Tietosuojavastaava

Tietosuojavastaavamme on rekisteröity EU:n jäsenvaltion tietosuojaviranomaiselle. Jos sinulla on tähän tietosuojaselosteeseen tai tietosuojavastaavaan liittyviä kysymyksiä tai pyyntöjä, voit ottaa yhteyttä Juha-Matti Aikio:iin, https://kattomattinen.fi tai info@nibias.fi tai puhelimitse numeroon +358 44 337 0303

10. Yhteystiedot

Nordic Nibias Oy
Tuulenkaato 14, 96190, Rovaniemi
Suomi
Verkkosivusto: https://kattomattinen.fi
Sähköposti: if.saibin@ofni
Puhelinnumero: +358 44 337 0303

Nordic Nibias Oy
Jätä tarjouspyyntö täyttämällä sivuilla oleva kaavake, tai voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse.
Soita meille
Juha-Matti Aikio
+358 44 337 0303
Ota yhteyttä
info@kattomattinen.fi
info@nibias.fi
Kotipaikka
Tuulenkaato 14 96190 Rovaniemi
Copyright ©2023 Nordic Nibias Oy
Yksityisyys- ja Tietosuoja
Y-tunnus: 3227009-9 | Kaikki oikeudet pidätetään.